Sivut

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Moooiiii♥

Faijalta tulin justiinsa:3 Oli ihan puhistava kokemus;D Yritin pitää jotenkuten hauskaa kuten esimerkiksi tänään leikin onnin kanssa (onni; mun kohta 2v. pikkuveli) autoilla katastrofi juddskii *ja tähän virnistys* Mutta tähän lyhyesti mun päivät.

Perjantai (11.01.13)

Kouluun. Kaks ekaa tuntii liikkaa. Sit PITI olla kuvista mutta tattadadaa ei tietenkään ollut. Sitten oli matskuu ja päästiin koulusta. Mentiin Roosalle ja juteltiin kymmentä vaille yhteen asti. Sit tyyliin juostiin koulun pihalle. Siitä käveltiin Saaran kaa himaa kohti ja sitte iskä oliki jo siinä ja tuli maailman nopein pakkaus. Sit iskälle ja katottiin loppu päivä teeveetä. 


Lauantai (12.01.13)

Äkki herätys. Syötiin aamupala, käytiin suihkussa ja sit me lähettii Naataliin serkun synttäreille. Siellä oli erityisen mukavaa. Laulettiin singstaarii ja biletettii. Sit kotona heti nukkuun ku kello näytti jo 11.30.

Sunnuntai (13.01.13)

Tylsä päivä. Pelattiin ilonan (Ilona; mun 9v. pikkusisko) kaa wiitä mut sit se kyllästy. Mää vedin yhen grand pixin ja lopetin itkekki. Sitte leikin Onnin kanssa autoilla ja se meni nukkuun. Sit syötiin ja lähettiin mutsille (tänne). Nyt katellaan Putousta ja Ilona tekee jotain esseetä/koetta.

Hejjj♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti