Sivut

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Hei rakas, koeta ymmärtää! Mä oon sun unelmien tyttöystävä!

Juu... Nyt on sit ollu aika tapahtumatöytteine  viikku (kaks?). Ensimmäisenä jääny mieleen että mulla on nyt poikaystävä :3 Awwwwwz.... ♥ Mut viime viikko on ollu aika tylsä, ellei oteta lukuu perjantaita jollon Roosa tuli meille yöks ja oli nutan vappudisco.
  Eli viime perjantaina oli nutan vappudisco ja sain sillon valkoset converset c: No nutan disco oli tylsä (ja siel oli simaa jos ei ollu alkoholii :c ) joten meno oli super easyy... Disco oli sit kuitenki nopeesti ohi ja lähettiin itikseen ja rauttikselle yms. hakee mässyy. Siel oli koko paikka täyn beliebereit. Mut ostettii n. 20 e mässyy. Sit me mentii ulos ja oltii ulkon johki ysii. Sit tultii hetkeks lämmittelee sisälle ja lähettii sit Jennin kaa jossai puol kympin aikaa kävelylle itiksee. Himas oltii jossai yhentoist mais.

No muuten ei sit tapahtunu mtn viikonloppun. Maanantaina mun ihastus suostu sit alkaa seukkaa mun kaa ♥  Maanantain käytii myös shoppaa mummun kaa (kuvat alhaal, shortsit 10 e h&m. Ruusupillit 20 e h&m. Paita 10 e h&m. Liivi 20 e h&m)

Tiistain lintsasin ekan tunnin skolest eli menin vast ysii. Meil oli vappu hommii eli ei mtn normii mut ei mitää hauskaakaa (kiitos open) janäi. Sit skolen jälkee oltii joku puoltuntii siin pihal mut meni sit hermo ku kaikki kiusas muo siit et seukkaan. Nosit oltii joku tunti kolmestaa (mä, Roosa ja Saara) mut sit mun poikaystävä ja sen kaveri kysy et voitask ol ja me sit oltii niitte kaa. Oli iha hauskaa (y). Joo sit jossai kuue aikaa mentii mummul ja sillee. Siin oli mun kaks viimesint viikkoo.

- Julia Vaz
2 kommenttia: